Trego # 
Titulli Autori Prekje
Omeri dhe Peshku Shkrue nga Super Utilisateur 4741
Aishja dhe Iriqi Shkrue nga Super Utilisateur 5307
Kashifi dhe Arushi që e hante shumë mjaltin Shkrue nga Super Utilisateur 4565
Ferhani dhe Kali Shkrue nga Super Utilisateur 4883
Emiri dhe Kameleoni Shkrue nga Super Utilisateur 4984
Nebili dhe Foka Shkrue nga Super Utilisateur 4829
Hamidi dhe Lejlekët Këmbëgjatë Shkrue nga Super Utilisateur 4636
Ahmedi dhe Bretkosa E Gjelbër Shkrue nga Super Utilisateur 5229
Qemali dhe Xixëllonja Shkrue nga Super Utilisateur 4887
Xhelali dhe Pulëbardha Shkrue nga Super Utilisateur 4718

Qabja drejtperdrejt

Radio-pendimi-logo

Radio-pendimi-logo